Madame Curiehof

Madame Curiehof

Aan de Madame Curiestraat te Terneuzen was voorheen de basisschool “Op de Hoogte” gevestigd. De school is inmiddels verplaatst en het pand is gesloopt. Daarbij is ruimte ontstaan voor herinvulling van deze locatie. Samen met de gemeente Terneuzen zijn de gedachten ontstaan voor de ontwikkeling van 19 woningen in de vorm van een hofje. Wonen in een hofje geeft een besloten en veilig gevoel. Het wonen in een hofje geeft een groot samengevoel alsook een sociale veiligheid. Wonen in een hofje is voor ouderen, maar ook voor jongeren erg interessant.

Keukens

Een keuken is de centrale plaats in uw woning. Naeye Verstraeten uit Terneuzen voorziet uw woning van een fraaie keuken op maat. Standaard is deze keuken voorzien van een electrische oven, een inductiekookplaat en een inbouwkoelkast, allen van het merk Etna plus een Pelgrim afzuigkap .

Uiteraard zijn er mogelijkheden in overvloed om uw keuken geheel naar eigen smaak in te richten. Ga dus gerust eens langs bij Naeye Verstraeten in Terneuzen om uw eigen droomkeuken te verwezenlijken.

Sanitair

Een fraaie en functionele badkamer is een juweeltje in huis. De woning is voorzien van een mooie ruime badkamer, optioneel kunt u kiezen voor een extra badkamer op de verdieping. Standaard is de badkamer voorzien van mooie vloer- en wandtegels, een RVS douchegoot, een Hans Grohe doucheset met thermostaatkraan en een Villeroy en Boch O’novo wastafel voorzien van een Hans Grohe kraan. Ook voor de inrichting en afwerking van uw badkamer heeft u (optioneel)nog meer keuze, onze sanitairleverancier Bouwcenter Logus de Hoop in Terneuzen zal u daar graag bij van dienst zijn.

Aannemersbedrijf Van der Poel

Aannemersbedrijf Van der Poel is door heel Zuid-Nederland actief in de nieuwbouw, renovatie en projectontwikkeling van de meest uiteenlopende projecten. Dit varieert van woningen, appartementen, parkeergarages en winkelcentra tot scholen alsmede infrastructuur. We staan zowel in de bouw als ontwikkeling dicht bij de klant.

De betrokkenheid van het personeel is groot en zij staan naast klantgerichtheid voor kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid. Hierdoor heeft het bedrijf dan ook een innovatief karakter in alle segmenten van bouw en ontwikkeling. Van der Poel kan maatwerk leveren voor al uw bouw- of ontwikkelprojecten en dat bewijzen we ook weer met de ontwikkeling en bouw van de Madame CurieHof

Maar wacht, er is meer...

Wilt u meer weten over de verschillende woningen die te koop zijn in het Madame Curiehof? Neem op uw gemak een kijkje in het overzicht van woningen en mocht u met vragen zitten neem dan contact met ons op via onze contactpagina of bel rechtstreeks naar (+31) (0)115 677 510